Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Sandero a batut Loganul: Stiri Auto
Mi 14 iul 2010 12:27:06 +0300


Sandero a batut Loganul
Cel mai bine vândut model Dacia - 300.000 de bucăți în doi ani

Automobile Dacia a produs modelul cu numărul 300.000 al Sandero, lansat în 2008, cel mai vândut al gamei Dacia, în special pe piața Europei Occidentale, a anunțat marți constructorul auto de la Mioveni.


Modelul cu numărul 300.000 este un Stepway, de 1,6 litri, 90 Cai Putere, de culoare gris platine, care va fi livrat unui client din Bosnia și Herțegovina.

Sandero a fost lansat în anul 2008 la Salonul auto de la Geneva și este cel mai vândut model al gamei Dacia, în special pe piața Europei Occidentale.

În primele șase luni ale anului, Dacia a vândut 95.756 de vehicule Sandero, cu peste 10.000 de unități mai mult decât în primul semestru al anului trecut.

Pe lângă uzina de la Mioveni, modelul Sandero mai este asamblat, tot sub marca Dacia, la uzina din Casablanca, în Maroc. Alte patru uzine din Brazilia, Columbia, Rusia și Africa de Sud produc modelul Sandero sub marca Renault.

La sfârșitul lunii iunie, Automobile Dacia a produs modelul cu numărul 300.000 al break-ului Logan MCV.

Gama Dacia este compusă din șapte modele, respectiv Duster, Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway, Logan VAN și Logan Pick-Up.


Sursa: Money.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti