Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Madonna a inceput filmarile la W.E.
Mi 07 iul 2010 15:46:15 +0300


Madonna
Madonna a început luni filmările la W.E., al doilea lungmetraj al ei după Filth and Wisdom, desființat de critică în 2008.

Madonna a început luni filmările la W.E., al doilea lungmetraj al ei după Filth and Wisdom, desființat de critică în 2008. De această dată cântăreața își îndreaptă atenția către o pagină "scandaloasă" din istoria Marii Britanii: abdicarea regelui Edward al VIII-lea în 1936 pentru a se putea căsători cu o femeie divorțată, americanca Wallis Simpson.

Filmul Madonnei, al cărui titlu este format, după cât se pare, din inițialele prenumele celor doi protagoniști, a fost scris de regina pop în colaborare cu Alex Keshishian și împletește prezentul și trecutul cu ajutorul a două fire narative.

Abbie Cornish va fi protagonista părții contemporane a poveștii și o va interpreta pe Wally Winthrop, o tânără cu probleme în dragoste și, în același timp, extrem de pasionată de viața lui Wallis Simpson. Aceasta din urmă este interpretată de Andrea Riseborough și va fi punctul de intrare într-una din cele mai discutata povești de dragoste ale secolului.

Edward al VIII-lea este interpretat de James D'Arcy, un actor de 35 de ani cunoscut mai degrabă pentru rolurile sale din filme de televiziune.

W.E. are toate șansele să se lanseze în prima jumătate a lui 2011.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti