Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Mica sirena, acum in carne si oase
Vi 09 iul 2010 14:11:43 +0300


Mica sirena
Animația Disney a transformat-o pe sirena Ariel într-unul dintre cele mai iubite personaje apărute vreodată ...

Animația Disney a transformat-o pe sirena Ariel într-unul dintre cele mai iubite personaje apărute vreodată, dar asta nu înseamnă că regizorii (și, de ce nu, spectatorii) nu visează și la un film cu actori în carne și oase.

Joe Wright, cunoscut pentru filme precum Mândrie și prejudecată sau Atonement, are de gând să înceapă producția unui film cu frumoasa creatură a oceanelor care preferă să renunțe la viața din adâncuri pentru a fi alături de alesul ei.

În acest moment nu se știe dacă povestea arhicunoscută a lui Hans Christian Andersen va suferi schimbări sau evenimentele vor avea loc exact ca în Mica sirenă, animația care readucea compania Disney în prima linie a studiourilor de producție în 1989.

Conform The Hollywood Reporter, versiunea lui Wright, scrisă de Abi Morgan (Brick Lane), se bazează pe o piesă de teatru de păpuși.

În acest moment regizorul termină filmul Hanna, în care o vom vedea pe Saoirse Ronan, actrița nominalizată la Oscar pentru rolul ei secundar din Atonement, în rolul unei asasine adolescente.

După Hanna, Wright va trebui să aleagă între Indian Summer, povestea zbuciumatei perioade din istoria Indiei când Marea Britanie renunță la controlul asupra imensei sale colonii, sau ecranizarea după Andersen.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti