Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Vanessa Paradis: Distanta face relatia mea cu Johnny Depp mai stabila
Jo 08 iul 2010 11:33:17 +0300


Vanessa Paradis
Vanessa Paradis și Johnny Depp, cei care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete ...

Vanessa Paradis și Johnny Depp, cei care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete, au mărturisit că relația lor rezistă datorită distanței care e uneori între ei.


“Faptul că nu suntem împreună în fiecare zi reprezintă un rol important în a menține relația noastră stabilă. Și apoi, avem mult respect și admirație unul pentru celălalt. Înțelegem că, dacă vrem ca relația noastră să continue, trebuie să ne oferim spațiu, să ne permitem unul altuia să ieșim singuri și să avem încredere”, a declarat cântăreața și actrița franceză.

În plus, Vanessa recunoaște că Johnny Depp este romantic și un bărbat minunat. “Cred că este magnific cu adevărat”. Recent, artista recunoștea că perechea adoră filmele vechi. “Ne place să ne uităm la filmele cu Bogart și Bacall și Jean Gabin și Alain Delon. Sunt toate despre dragoste, respect și răbdare. Cred că este important să petrecem timp de calitate împreună”.


Sursa: Libertatea.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti