Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


A murit (si) Isaac Hayes
Ma 12 aug 2008 13:38:01 +0300


A murit (si) Isaac Hayes
Dacă sâmbătă Bernie Mac a plecat dintre noi, iată că un alt star l-a urmat duminică. Este vorba de interpretul de muzică soul, Isaac Hayes.

Dacă sâmbătă Bernie Mac a plecat dintre noi, iată că un alt star l-a urmat duminică. Este vorba de interpretul de muzică soul, Isaac Hayes.

060313_hayes_vmed_2p.jpg

Isaac Hayes


Avea 65 de ani și fusese primul compozitor afro-american care a câștigat un Oscar. O rudă l-a descoperit pe muzician în mijlocul zilei, lângă un aparat de gimnastică, în casa lui din Memphis. Hayes a fost declarat mort la ora locală 14:10, la spitalul Baptist Memorial din oraș. „Cei apropiați l-au văzut ultima oară la amiază. Membrii familiei s-au dus la magazin și l-au lăsat singur acasă. Când familia s-a întors, pe la ora unu, verișoara soției sale l-a găsit întins pe podea lângă un aparat de gimnastică. Acesta era pornit și probabil că el făcuse exerciții, a declarat Steve Shular, purtătorul de cuvânt.

alg_hayes_sings.jpg

Isaac HayesCompozitorul avea tensiunea ridicată, iar de curând fusese tratat pentru diverse afecțuni. În ianuarie 2006, el suferise și un atac de cord, pe fondul extenuării.

În cv-ul starului, ce avea o voce groasă, deosebită, figurează și interpretarea unui personaj din desenele animate „South Park”, Chef, la care a renunțat însă când serialul a luat peste picior scientologia, religia practicată de el.

isaachayes.jpg

Isaac HayesRealizările recente cuprind includerea în 2002 în Rock n Roll Hall of Fame, un rol în „Hustle & Flow” în 2005, și o apariție în „Soul Men”, producție în care apare și regretatul Bernie Mac.


Sursa : Aradon
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti