Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Concert Iron Maiden la Bucuresti : Cultura
Lu 04 aug 2008 14:57:50 +0300


Concert Iron Maiden la Bucuresti : Cultura
Cultura : Legendara trupa britanica Iron Maiden concerteaza, astazi, pe Stadionul Cotroceni, in cadrul turneului "Somewhere Back in Time".

Legendara trupa britanica Iron Maiden concerteaza, astazi, pe Stadionul Cotroceni, in cadrul turneului "Somewhere Back in Time". Acesta este cel de-al concert al trupei sustinut in Romania, dupa cel din octombrie 1995.

Potrivit organizatorilor, la concertul trupei Iron Maiden vor participa aproximativ 25.000 de spectatori, ce vor fi supravegheati de peste 160 de politisti.

Pentru ca legendele muzicii rock sa se simta cat mai bine la noi in tara, in zona de backstage vor fi amenajate doua cabine de masaj, acesta fiind, se pare, modul preferat de relaxare a celor de la Iron Maiden.

Pe langa cele doua cabine pentru rasfat, echipa trupei a mai solicitat inca 10 camere, incluzand birourile de productie, garderobele, precum si o zona pentru fumat. Pe durata scurtei vizite in Romania, la fel ca si Metallica si Lenny Kravitz, membrii Iron Maiden vor avea la dispozitie masini de lux Mercedes, doua limuzine S Class, un SUV ML si un van Viano.


Sursa : Hotnews


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Concert Iron Maiden la Bucuresti : Cultura
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti