Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Sarbatoarea zilei - Schimbarea la fata a Domnului
Mi 06 aug 2008 09:34:50 +0300


Sarbatoarea zilei - Schimbarea la fata a Domnului
Ca în fiecare an, la 6 august, se sărbătorește dumnezeiasca schimbare la față a lui Iisus Hristos, eveniment ce a avut loc în ultimul an ...

Ca în fiecare an, la 6 august, se sărbătorește dumnezeiasca schimbare la față a lui Iisus Hristos, eveniment ce a avut loc în ultimul an al propovăduirii Sale. În vremea aceea, Mântuitorul se afla în părțile Cezareii lui Filip, acolo unde Apostolul Petru a mărturisit că Iisus este Fiul lui Dumnezeu cel adevărat.

La șase zile de când era împreună cu ucenicii în Cezareea, Iisus i-a luat cu el pe Petru, pe Iacov și pe Ioan și i-a dus pe Muntele Tabor. Iar el s-a schimbat la față înaintea lor. Fața lui strălucea mai mult decât soarele. În acel moment, ucenicii L-au văzut în adevărata Sa înfățișare. Umanitatea Lui era atât de pătrunsă de dumnezeire, încât veșmântul și trupul Lui au strălucit ca lumina. Văzând apostolii aceasta, ei s-au înspăimântat și li s-au arătat Moise și Ilie. Deodată, un nor a cuprins vârful Taborului, iar de sus s-a auzit: "Acesta este Fiul Meu cel iubit, întru Care bine am voit. Pe Acesta să-l ascultați!". Taborul luase forma Bisericii.
Trebuie să înțelegem lumina de pe Tabor, prin renunțarea la vicii, renunțarea la tot ceea ce ar putea dăuna sufletului nostru, căutând lumina lui Dumnezeu.


Sursa : Crisana


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Sarbatoarea zilei - Schimbarea la fata a Domnului
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti