Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Cateva sute de locuitori din Siculeni, fara apa potabila : Stiri Harghita
Vi 08 aug 2008 09:46:06 +0300


Cateva sute de locuitori din Siculeni, fara apa potabila : Stiri Harghita
Stiri Harghita : Un numar de 300 de locuitori din comuna harghiteana Siculeni nu au apa potabila de cateva zile din cauza unei defectiuni produse ...

Un numar de 300 de locuitori din comuna harghiteana Siculeni nu au apa potabila de cateva zile din cauza unei defectiuni produse la sistemul de alimentare, autoritatile incepand sa le distribuie apa minerala.

Primarul localitatii, Szentes Csaba, a declarat pentru AGERPRES ca este vorba de o conducta care apartine CFR si de unde sunt alimentate familiile care locuiesc in blocurile din Siculeni si in apropierea acestora.

Potrivit edilului sef, primaria nu poate face reparatii si nici investitii la sistemul de alimentare, motiv pentru care se asteapta interventia CFR. "Avem promisiuni ca problema se va rezolva in cel mai scurt timp", a spus Szentes Csaba.

Pana atunci, doua cisterne de apa potabila de la Societatea de Gospodarire Comunala Goscom Miercurea Ciuc merg in fiecare zi la Siculeni, pentru ca oamenii sa se aprovizioneze, iar autoritatile locale si judetene au cumparat 2.000 de sticle de apa minerala pe care le-au distribuit familiilor afectate.

Primarul a precizat ca au mai existat astfel de probleme si singura rezolvare ar fi introducerea apei potabile in comuna, dar lucrarile vor incepe, cel mai probabil, abia anul viitor.


Sursa : News365


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Cateva sute de locuitori din Siculeni, fara apa potabila : Stiri Harghita
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti