Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Copiii sinistratilor, in tabara la Gheorgheni : Stiri Harghita
Vi 08 aug 2008 15:01:58 +0300


Copiii sinistratilor, in tabara la Gheorgheni : Stiri Harghita
Stiri Harghita : Mai multi copii ai sinistratilor din localitatea Rachiteni, judetul Iasi, vor petrece zece zile intr-o tabara organizata ...

Mai multi copii ai sinistratilor din localitatea Rachiteni, judetul Iasi, vor petrece zece zile intr-o tabara organizata in Centrul de Perfectionare a Jandarmilor de la Gheorgheni. Comandatul acestui centru, col. Laurentiu Lazar, a declarat pentru AGERPRES ca este vorba de 18 copii (noua baieti si noua fete) cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani, care vor sosi la Gheorgheni miercuri la pranz, insotiti de o profesoara.

Jandarmii le-au pregatit copiilor un program deosebit, pentru a-i face sa uite de nenorocirile prin care au trecut familiile lor. Potrivit col. Lazar, vor fi organizate vizite la majoritatea obiectivelor turistice din judetul Harghita.

Copiii vor merge la Lacu Rosu si Cheile Bicazului, vor vizita Castelul de la Lazarea si biserica din Ditrau, sunt asteptati la manastirea de la Izvoru Muresului, dar si la lacasurile de cult din zona Toplita.

Din program nu vor lipsi vizitarea Salinei Praid si a statiunii Sovata din judetul Mures, dar si a zonei Baile Tusnad-Lacul Sfanta Ana.

Intr-una dintre zile copiii vor asista la exercitii demonstrative prezentate de jandarmi, iar intr-o seara vor avea parte de un imens foc de artificii, in jurul caruia vor sta alaturi de copiii cadrelor de la Gheorgheni. Localitatea Rachiteni a fost inundata la sfarsitul lui iulie de apele Siretului, peste o mie de oameni fiind evacuati din casele lor.


Sursa : News365
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti