Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Mii de locuitori din Gheorgheni, fara apa calda : Stiri Harghita
Vi 25 iul 2008 15:11:41 +0300


Mii de locuitori din Gheorgheni, fara apa calda : Stiri Harghita
Stiri Harghita : Aproximativ 9.000 de locuitori din municipiul harghitean Gheorgheni vor ramane de vineri fara apa calda ...

Aproximativ 9.000 de locuitori din municipiul harghitean Gheorgheni vor ramane de vineri fara apa calda, dupa ce firma de distributie va sista furnizarea gazului catre societatea de gospodarire comunala.

Managerul de marketing si comunicare al firmei de distributie a gazului, Harghita Gaz, Kinga Balint, a declarat pentru AGERPRES ca datoriile societatii de gospodarie comunala GOSA Gheorgheni se ridica la 1,5 milioane lei, motiv pentru care se va sista furnizarea gazului.

Potrivit sursei citate, GOSA nu si-a achitat integral nici macar factura din luna februarie si se putea lua decizia sistarii gazului din primavara, dar s-a tinut cont de temperaturile foarte scazute din acea perioada.

Kinga Balint a precizat ca s-au propus noii conduceri a orasului mai multe solutii alternative pentru rezolvarea problemei, dar acestea nu au fost acceptate. Directorul GOSA Gheorgheni, Janos Vincze, a declarat pentru AGERPRES ca problema s-ar putea rezolva daca se va primi de la stat suma de 2,4 milioane de lei, reprezentand compensarea unitara pentru combustibil.

Atat reprezentantii Primariei Gheorgheni, cat si ai Prefecturii si Consiliului Judetean Harghita fac demersuri pentru ca locuitorii din municipiu sa nu ramana prea mult timp fara apa calda.


Sursa : News365


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Mii de locuitori din Gheorgheni, fara apa calda : Stiri Harghita
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti