Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Prefectul se va uita la desene animate alaturi de copiii sinistratilor: Stiri Harghita
Ma 12 aug 2008 14:28:13 +0300


Constantin Strujan Prefect Harghita
Stiri Harghita : Prefectul judetului Harghita, Constantin Strujan, va viziona un film de desene animate, alaturi de copiii sinistratilor ...

Prefectul judetului Harghita, Constantin Strujan, va viziona un film de desene animate, alaturi de copiii sinistratilor din localitatea ieseana Rachiteni, aflati in tabara jandarmilor de la Gheorgheni. Strujan a ales personal filmul pe care il va urmari impreuna cu copiii, oprindu-se la "Familia Robinson", un lung metraj de desene animate aparut in 2007.

Prefectul de Harghita va fi insotit in vizita pe care o va face copiilor prezenti in tabara de la Gheorgheni de seful Inspectoratului Judetean de Jandarmi Harghita, lt. col. Mircea Olaru. In afara de vizionarea filmului de desene animate, cei doi oficiali vor incerca sa ia legatura telefonic si cu parintii micutilor care au fost grav afectati de inundatiile din luna iulie.

"Vrem sa le aducem un zambet pe fata si sa incercam sa-i facem sa uite de necazurile prin care au trecut familiile lor", a declarat, pentru AGERPRES, prefectul Strujan. "Familia Robinson", filmul la care se vor uita luni seara cei mari si cei mici, prezinta povestea lui Lewis, un baietel orfan, de 12 ani, care isi doreste mai presus de orice o familie si este pasionat de inventii fiind el insusi un inventator genial si prolific.

Cei 18 copii din Rachiteni au sosit la Centrul de Perfectionare a Jandarmilor din Gheorgheni saptamana trecuta si au un program foarte incarcat, din care nu lipsesc vizitele la obiectivele istorice si turistice din Harghita. Copiii vor asista la exercitii demonstrative prezentate de jandarmi, iar intr-una din seri vor avea parte de un imens foc de artificii, in jurul caruia vor sta alaturi de copiii cadrelor de la Gheorgheni.

La plecare din tabara, micutii vor primi cate un ghiozdan cu toate cele necesare pentru inceperea noului an scolar. Localitatea Rachiteni a fost inundata la sfarsitul lui iulie de apele Siretului, peste o mie de oameni fiind evacuati din casele lor.


Sursa : News365


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Constantin Strujan Prefect Harghita
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti