Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Al doilea oficiu postal inaugurat la Miercurea Ciuc
Lu 02 iun 2008 09:54:03 +0300


Al doilea oficiu postal inaugurat la Miercurea Ciuc
Stiri Miercurea Ciuc : Al doilea oficiu postal din Miercurea Ciuc a fost inaugurat, marti, in prezenta ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei ...

Al doilea oficiu postal din Miercurea Ciuc a fost inaugurat, marti, in prezenta ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely, transmite corespondentul ROMPRES.

Ministrul Comunicatiilor a declarat ca obiectivul face parte dintr-un program amplu de dezvoltare a retelei Postei Romane, la care se adauga schimbarea parcului auto si a calculatoarelor din oficiile postale. "Avem nevoie de aceste investitii pentru ca Posta Romana sa ofere servicii de buna calitate", a spus Karoly Borbely.

Directorul Regionalei de Posta Brasov, de care apartine si judetul Harghita, Gabriel Nicu Dragomir, a spus ca noul oficiu postal deserveste aproximativ 12.000 de locuitori din cartierul Tudor al municipiului Miercurea Ciuc. Cladirea care gazduieste oficiul apartine unei firme private, iar pentru amenajarea ei Posta Romana a platit 15.000 de lei.

Investitia era extrem de necesara in conditiile in care in Miercurea Ciuc functiona un singur oficiu postal unde era tot timpul aglomeratie, iar cartierul Tudor se afla la o distanta destul de mare de acesta.


Sursa : News365 : Miercurea Ciuc


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Al doilea oficiu postal inaugurat la Miercurea Ciuc
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti