Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Apartamente din Miercurea Ciuc, obligate sa se debranseze
Mi 11 iun 2008 13:27:01 +0300


Apartamente din Miercurea Ciuc, obligate sa se debranseze
Miercurea Ciuc : Proprietarii a 25 de apartamente din Miercurea Ciuc sunt obligati sa se debranseze, in acest an, de la sistemul centralizat ...

Proprietarii a 25 de apartamente din Miercurea Ciuc sunt obligati sa se debranseze, in acest an, de la sistemul centralizat, intrucat locuiesc in blocuri unde majoritatea locatarilor si-au instalat centrale proprii, transmite corespondentul ROMPRES.

Directorul Societatii de Gospodarie Comunala GOSCOM din Miercurea Ciuc, Duda Tihamer, a declarat, marti, ca, potrivit reglementarilor in vigoare, in situatia in care peste 70% dintre locatarii unui bloc s-au debransat de la sistemul centralizat si ceilalti vor fi nevoiti sa o faca, intrucat furnizarea serviciilor doar catre acestia devine greoaie si costisitoare.

In municipiul resedinta de judet se afla 25 de apartamente in aceasta situatie, care trebuie sa-si realizeze sistem individual de incalzire pana in luna septembrie, debransarea de la retea fiind gratuita.

Potrivit reprezentantilor GOSCOM, se va analiza fiecare caz in parte si daca este vorba de probleme sociale exista disponibilitate din partea municipalitatii pentru ajutorarea acestora. De asemenea, alte 74 de apartamente sunt situate in blocuri unde peste 60% dintre locatari au renuntat la sistemul centralizat.

In aceste cazuri, proprietarii vor putea sa se debranseze, dar trebuie sa achite taxele stabilite intr-un regulament aprobat de Consiliul local Miercurea Ciuc. Restul apartamentelor din municipiu care sunt racordate la sistemul centralizat nu se mai pot debransa de la sistemul centralizat pentru a-si realiza sistem individual de incalzire.

Masurile luate la nivelul orasului Miercurea Ciuc respecta reglementarile legale in vigoare, dar sunt contestate de unii locuitori ai orasului care ar fi vrut sa-si instaleze centrale proprii si afirma ca sunt obligati sa primeasca un serviciu pe care nu si-l doresc.Sursa : News365


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Apartamente din Miercurea Ciuc, obligate sa se debranseze
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti