Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Au scapat cu viata dupa ce au fost lovite de tren : Miercurea Ciuc
Lu 21 apr 2008 06:21:27 +0300


Au scapat cu viata dupa ce au fost lovite de tren : Miercurea Ciuc
Miercurea Ciuc : Doua femei au scapat cu viata, sambata dupa amiaza, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de tren, la iesirea din Miercurea Ciuc

Doua femei au scapat cu viata, sambata dupa amiaza, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de tren, la iesirea din Miercurea Ciuc, transmite ROMPRES.

Potrivit reprezentantilor Politiei Transporturi Feroviare o conducatoare auto aflata la volanul unui autoturism Logan, nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata si a fost lovita de trenul Intercity care venea de la Brasov si se indrepta catre Targu Mures.

Soferita si pasagera din dreapta au fost scoase din masina si au fost transportate de urgenta la sectia de chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc.

Directorul unitatii sanitare, dr. Bachner Istvan, a declarat pentru Rompres ca una dintre femei are un traumatism toracic, iar cealalta un traumatism abdominal, dar starea lor este buna. "Raman sub observatie pentru ca niciodata nu stii cand apar complicatii", a spus dr. Bachner.

Din cauza accidentului circulatia mai multor trenuri a fost intarziata aproximativ o ora si jumatate. Este vorba despre trenul Intercity Brasov-Targu Mures, implicat in accident, Intercity-ul Targu Mures-Brasov, trenul accelerat Suceava- Brasov si trenul personal Brasov-Targu Mures.

Un accident similar a avut loc si anul trecut, la trecerea la nivel cu calea ferata de la marginea municipiului Miercurea Ciuc. Atunci, un tanar a scapat cu viata dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren marfar.


Sursa : News365 : Miercurea Ciuc


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Au scapat cu viata dupa ce au fost lovite de tren : Miercurea Ciuc
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti