Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Cartofi stricati in fata Palatului Administrativ din Miercurea Ciuc
Vi 30 mai 2008 15:27:59 +0300


Cartofi stricati in fata Palatului Administrativ din Miercurea Ciuc
Miercurea Ciuc : Mai multi saci cu cartofi stricati au fost adusi, joi, in centrul orasului Miercurea Ciuc, de candidatul UDMR la sefia Consiliului Judetean ...

Mai multi saci cu cartofi stricati au fost adusi, joi, in centrul orasului Miercurea Ciuc, de candidatul UDMR la sefia Consiliului Judetean (CJ) Harghita, Borboly Csaba, transmite corespondentul ROMPRES.

Cartofii alterati au fost imprastiati pe platoul din fata Palatului Administrativ din Miercurea Ciuc, pentru a atrage atentia asupra problemelor cu care se confrunta cultivatorii din judet. Borboly Csaba a declarat ca la nivelul consiliilor locale si al Consiliului Judetean trebuie elaborata o strategie de sprijinire a producatorilor de cartofi, astfel incat acestia sa poata sa-si valorifice productia.

"Este vorba despre problema cea mai grava a peste jumatate din locuitorii judetului, care nu reusesc sa-si vanda cartofii si trebuie sa cautam solutii de rezolvare, solutii pe care nu le-au oferit, timp de 18 ani, nici UDMR si nici altcineva", a spus Borboly.

Candidatul UDMR a precizat ca problema trebuie rezolvata la nivel local, oamenii trebuie ajutati sa-si uneasca fortele, sa se foloseasca de marketing pentru a putea sa-si vanda produsul, la concurenta cu cartofii care vin din import. In plus, trebuie atrasi oameni de afaceri care sa investeasca in unitati de productie din domeniu, cum ar fi o fabrica de amidon, similara cu cea care a functionat in localitatea harghiteana Sandominic.


Sursa : News365 : Miercurea Ciuc


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Cartofi stricati in fata Palatului Administrativ din Miercurea Ciuc
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti