Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Centru de zi pentru tineri cu dizabilitati, la Miercurea Ciuc
Vi 11 iul 2008 13:34:05 +0300


Centru de zi pentru tineri cu dizabilitati, la Miercurea Ciuc
Miercurea Ciuc : Un centru de zi, destinat tinerilor cu dizabilitati, a fost inaugurat, joi, la Miercurea Ciuc, proiectul fiind pus in practica ...

Un centru de zi, destinat tinerilor cu dizabilitati, a fost inaugurat, joi, la Miercurea Ciuc, proiectul fiind pus in practica la initiativa Asociatiei de Intrajutorare Caritas, in colaborare cu Biserica Sf. Augustin din municipiu.

Demersul a beneficiat de sprijinul Autoritatii Nationale pentru Persoane cu Handicap, al unei fundatii din Ungaria, precum si de sprijinul Primariei Miercurea Ciuc, al Directiei Judetene de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si al Asociatiei persoanelor cu handicap din Harghita.

Asezamantul va functiona intr-un spatiu de 140 de metri patrati, pus la dispozitie de Biserica Sf. Augustin din Miercurea Ciuc, unde tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani vor fi implicati in diverse activitati.

"Incepand de dimineata, de la ora 8,30 si pana dupa amiaza la 15,30, tinerii pot participa la ore de creativitate, de sport, pot iesi la cumparaturi, intr-o incercare de deschidere catre societate", a declarat pentru ROMPRES Demeter Zsuzsanna, coordonator al proiectului.

Doi psihopedagogi specializati se vor afla permanent in preajma tinerilor, iar cei care vor veni la centru vor fi evaluati si, daca vor fi apti pentru activitati fizice, se vor face eforturi pentru pregatirea lor si pentru gasirea unui loc de munca.

Reprezentantii Caritas spun ca acest asezamant se doreste a fi un sprijin atat pentru cei cu probleme, care au nevoie sa-si gaseasca un loc in societate, cat si pentru familiile acestora.


Sursa : News365


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Centru de zi pentru tineri cu dizabilitati, la Miercurea Ciuc
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti