Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Firma de salubritate din Miercurea Ciuc, achizitionata de un concern austriac
Mi 25 iun 2008 13:54:18 +0300


Firma de salubritate din Miercurea Ciuc
Miercurea Ciuc : Firma de salubritate din Miercurea Ciuc a fost achizitionata de o filiala din Ungaria a unui holding austriac ...

Firma de salubritate din Miercurea Ciuc a fost achizitionata de o filiala din Ungaria a unui holding austriac, care a intrat pe piata romaneasca de aproximativ doi ani, transmite corespondentul ROMPRES.

Dupa mai multe luni de negocieri, firma Huron din Miercurea Ciuc, care se ocupa cu salubrizarea orasului dar si a unor localitati din zona Ciuc, a fost cumparata de grupul AVE, care apartine concernului de infrastructura Energie AG, din Austria Superioara.

Administratorii AVE Harghita, Steingerwald Tibor si Toth Laszlo, au declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca firma austriaca a intrat in Romania in anul 2006, prin preluarea societatii de salubrizare din Odorheiu Secuiesc, iar acum a ajuns sa deserveasca doua treimi din populatia judetului.

Reprezentantii concernului austriac au spus ca intentioneaza, pana la sfarsitul acestui an, sa realizeze investitii in Miercurea Ciuc care se vor cifra la 800 de mii de euro.

In plus, pana la sfarsitul anului viitor se doreste schimbarea totala a parcului de masini si achizitionarea de utilaje noi, precum si implementarea unui sistem de colectare selectiva a deseurilor. "Dorim sa crestem nivelul calitatii curateniei stradale in Miercurea Ciuc si nu vrem ca oamenii sa resimta vreo schimbare negativa, motiv pentru care vom mentine preturile la acelasi nivel", a afirmat Toth Laszlo.

Concernul austriac este prezent, in afara de localitatile din Harghita si in Zalau, Salonta, Petrila, Campia Turzii, iar de curand a patruns si pe piata din Republica Moldova.

Potrivit celor doi administratori, concernul austriac are 4.230 de angajati si deserveste 5,5 milioane de clienti, persoane fizice si 50.500 de persoane juridice din Austria, Germania, Cehia, Ungaria, Slovacia, Romania, precum si in Ucraina si Republica Moldova.


Sursa : News365


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Firma de salubritate din Miercurea Ciuc
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti