Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Panouri pentru consultarea cetatenilor amplasate de UDMR : Stiri Miercurea Ciuc
Mi 21 mai 2008 04:41:02 +0300


Borboly Csaba
Stiri Miercurea Ciuc : Candidatul UDMR la presedintia Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a inaugurat, luni, la Miercurea Ciuc ...

Candidatul UDMR la presedintia Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a inaugurat, luni, la Miercurea Ciuc, un panou pe care oamenii vor putea sa scrie cu ce probleme se confrunta, transmite corespondentul ROMPRES.

Panoul este amplasat pe strada pietonala din centrul municipiului Miercurea Ciuc, cetatenii putand sa-si exprime nemultumirile sau sa scrie ce asteptari au de la candidati pana in data de 26 mai, intre orele 9,00 si 21,00.

In cursul serii, toate mesajele vor fi centralizate de staff-ul de campanie al lui Borboly Csaba si vor fi sterse de pe panou pentru a da posibilitatea si altor cetateni sa-si exprime opiniile.

De asemenea, doua panouri mobile vor fi amplasate, cate doua ore pe zi, si in locurile cele mai aglomerate din municipiile Gheorgheni si Odorheiu Secuiesc. Borboly Csaba a declarat ca presedintele Consiliului Judetean nu trebuie sa fie un politician, ci un bun gospodar aflat in permanenta legatura cu oamenii.

"Activitatea publica trebuie sa se faca cu cetatenii chiar daca este mult mai usor sa lucrezi din spatele biroului", a spus candidatul UDMR. El a precizat ca, pana in prezent, a strabatut aproximativ 100 de localitati, a stat de vorba cu cetatenii si a aflat care sunt problemele cu care acestia se confrunta.


Sursa : News365 : Miercurea Ciuc


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Panouri pentru consultarea cetatenilor amplasate de UDMR
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti