Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Peste 300 de liceeni din Miercurea Ciuc au vizionat filme cu mesaj antidrog
Mi 11 iun 2008 13:30:12 +0300


Peste 300 de liceeni din Miercurea Ciuc au vizionat filme cu mesaj antidrog
Miercurea Ciuc : Peste 300 de liceeni din Miercurea Ciuc au vizionat, luni, doua filme care au ca subiect consumul de droguri ...

Peste 300 de liceeni din Miercurea Ciuc au vizionat, luni, doua filme care au ca subiect consumul de droguri, in cadrul unei actiuni derulate de Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Harghita, transmite corespondentul ROMPRES.

Proiectia de filme a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor din Miercurea Ciuc, unde liceenii au vizionat productia romaneasca "Happy End", in care se vorbeste despre implicatiile consumului de droguri, apoi s-au uitat la filmul maghiar "Testamentul lui Karesz", ce prezinta povestea unui consumator de droguri care nu reuseste sa depaseasca faza de dezintoxicare.

Actiunea intitulata "Gala Filmului Antidrog" este organizata cu prilejul Zilei internationale de lupta impotriva consumului de droguri, care se marcheaza in data de 26 iunie.

Coordonatorul programului, Alexandra Tifrea, a declarat ca acesta "are ca scop informarea tinerilor asupra efectelor psihologice, medicale si sociale ale traficului si consumului de droguri, prin mijloace media si intr-o forma nondirectiva, informala si proactiva".

Astfel de proiectii vor mai avea loc miercuri, 11 iunie, in orasul Gheorgheni si joi, 12 iunie, la Balan. De asemenea, se intentioneaza ca in perioada urmatoare sa fie programate astfel de actiuni si in municipiile Odorheiu Secuiesc si Toplita.


Sursa : News365


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Peste 300 de liceeni din Miercurea Ciuc au vizionat filme cu mesaj antidrog
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti