Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


UDMR si-a lansat cu intarziere campania electorala la Miercurea Ciuc
Ma 13 mai 2008 14:59:30 +0300


UDMR si-a lansat cu intarziere campania electorala la Miercurea Ciuc
Miercurea Ciuc : Organizatia locala a UDMR Miercurea Ciuc a lansat abia luni campania electorala, cu o intarziere de doua saptamani .

Organizatia locala a UDMR Miercurea Ciuc a lansat abia luni campania electorala, cu o intarziere de doua saptamani, transmite corespondentul ROMPRES.

Referindu-se la acest fapt, candidatul UDMR pentru fotoliul de primar al municipiului Miercurea Ciuc, actualul edil-sef Raduly Robert, a spus ca, "in primele doua saptamani de campanie, bunii crestini din Uniune s-au ocupat cu pregatirea pelerinajului de Rusalii" si abia acum este timp de campanie.

Raduly a promis o campanie decenta, la finalul careia sa se poata uita atat in ochii oamenilor din oras, cat si in cei ai contracandidatilor. De altfel, el a dezvaluit ca la finalul pelerinajului de Rusalii a baut un pahar de vin, in particular, cu principalul sau contracandidat, Papp Elod, de la Partidul Civic Maghiar.

"Ne cunoastem de mult timp si nu e bine ca relatiile personale sa fie alterate de vreo competitie, mai ales de una politica", a explicat Raduly. El nu a omis insa sa spuna ca, inainte de 2004, cand orasul a fost condus de contracandidatii sai de la PCM, "s-a batut pasul pe loc", in timp ce, dupa 2004, cand el s-a aflat la conducerea primariei, "municipiul s-a dezvoltat continuu".

Raduly a tinut sa adauge ca moralitatea il obliga, pe el si pe colegii sai de la UDMR, sa isi continue munca la primarie, motiv pentru care va aloca 95% din timp pentru treburile urbei si 5 % pentru campanie.

Intrebat daca va avea afise si in limba romana, actualul primar a invocat anumite "retineri financiare", iar in legatura cu mesajul pe care ar putea sa-l transmita romanilor din Miercurea Ciuc, Raduly a precizat ca el se ocupa de urbe si de toti cetatenii ei si ca, la 1 iunie, conteaza pe voturile toturor locuitorilor.


Sursa : News365 : Consiliul Local Miercurea Ciuc


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

UDMR si-a lansat cu intarziere campania electorala la Miercurea Ciuc
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti