Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Viktor Orban va primi distinctia "Pro Urbe" : Miercurea Ciuc
Ma 27 mai 2008 15:22:57 +0300


Orban Viktor
Miercurea Ciuc : Fostul premier al Ungariei, Viktor Orban, va primi distinctia "Pro Urbe", acordata de primarul din Miercurea Ciuc ...

Fostul premier al Ungariei, Viktor Orban, va primi distinctia "Pro Urbe", acordata de primarul din Miercurea Ciuc celor care si-au legat numele de destinul municipiului, transmite corespondentul ROMPRES.

Edilul-sef al municipiului, Raduly Robert, a declarat ca a luat decizia de a oferi aceasta distinctie presedintelui FIDESZ, ex-premier al Ungariei, pentru activitatea depusa in folosul comunitatii maghiare din Transilvania si pentru ajutorul acordat la infiintarea Universitatii Sapientia, Miercurea Ciuc.

Potrivit sursei citate, distinctia urmeaza sa-i fie inmanata lui Viktor Orban duminica dupa amiaza, cand acesta este invitat sa participe, la Miercurea Ciuc, la o conferinta organizata de Partidul Civic Maghiar.

Raduly a precizat, pentru ROMPRES, ca decizia de a-i acorda distinctia "Pro Urbe" ex-premierului Ungariei nu are legatura cu campania electorala, iar Orban Viktor participa la o actiune a Partidului Civic Maghiar, concurentul electoral al UDMR.

"Eu cred ca este o decizie inteleapta, pentru a demonstra ca Orban Viktor nu e numai de partea unora, ci a tuturor locuitorilor din oras, pentru care a realizat Universitatea Sapientia", a spus primarul din Miercurea Ciuc. Viktor Orban se va afla duminica in judetul Harghita, la invitatia Partidului Civic Maghiar.


Sursa : News365 : Miercurea Ciuc


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Viktor Orban va primi distinctia "Pro Urbe" : Miercurea Ciuc
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti