Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


A murit strivita de bustenii cazuti peste masina : Politia Harghita
Jo 29 mai 2008 15:27:04 +0300


A murit strivita de bustenii cazuti peste masina : Politia Harghita
Politia Harghita : O persoana a murit si alta a fost grav ranita dupa ce mai multi busteni s-au desprins dintr-un tir si au cazut peste autoturismul ...

O persoana a murit si alta a fost grav ranita dupa ce mai multi busteni s-au desprins dintr-un tir si au cazut peste autoturismul in care se aflau acestea.

Accidentul a avut loc in judetul Harghita, in timp ce trei avocati ieseni se intorceau de la un proces, informeaza Ziarul de Iasi, in editia online.

Avocata Oana Boisteanu Nastasa (33 de ani) a murit, iar colega ei Alina Popovici (33 de ani) a fost internata la Spitalul de Urgente din Tirgu Mures in stare critica dupa un grav accident rutier.

Intr-o curba, dintr-un autocamion care venea din sens opus mai multi busteni s-au desprins si s-au pravalit peste masina cu care circulau.

"Autoturismul se indrepta catre Borsec. Intr-o curba, de pe sensul opus circula un autocamion incarcat cu busteni. Acestia s-au desprins si au cazut peste autoturism. In urma accidentului a rezultat decesul conducatoarei auto si ranirea grava a unei alte pasagere. In momentul accidentului, in autoturism se mai afla inca un pasager, dar care nu a suferit vatamari corporale grave", a precizat agent-sef adjunct Gheorghe Filip, purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Harghita.

Anchetatorii nu au reusit inca sa afle cum de a fost posibil ca bustenii sa cada din remorca autocamionului.

"Se fac in continuare verificari, iar acest lucru se va stabili pe parcursul anchetei. In momentul de fata sint posibile mai multe variante. Fie din cauza balansului pe care l-a facut in curba, fie sa fi cedat o parte a cadrului metalic din care este construita remorca sau sa nu fi fost bine asigurata incarcatura. Este prematur sa ne pronuntam deocamdata in ce priveste cauza", a mai specificat reprezentantul IPJ Harghita.


Sursa : News365 : Stiri Harghita


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

A murit strivita de bustenii cazuti peste masina : Politia Harghita
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti