Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Muncitor omorat de un utilaj de asfaltare : Politia Harghita
Vi 13 iun 2008 13:37:58 +0300


Muncitor omorat de un utilaj de asfaltare : Politia Harghita
Politia Harghita : Un muncitor din Harghita, care lucra la asfaltarea unui drum, a murit, miercuri, dupa ce a fost strivit de un utilaj greu ...

Un muncitor din Harghita, care lucra la asfaltarea unui drum, a murit, miercuri, dupa ce a fost strivit de un utilaj greu, cazul fiind anchetat de inspectorii de munca, transmite corespondentul ROMPRES.

Accidentul s-a produs pe DJ 138, pe raza satului Tarnavita, intre localitatile Bradesti si Zetea, unde au loc lucrari de asfaltare. Adalbert C., in varsta de 47 de ani, dirija circulatia in zona in care se efectuau lucrarile.

La un moment dat, din motive inca necunoscute, muncitorul a fost surprins si strivit de un cilindru compactor, un utilaj care preseaza asfaltul pe carosabil, a declarat pentru ROMPRES purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial de Munca Harghita, Daniela Bortos. La fata locului a ajuns un echipaj de la Ambulanta din Odorheiu Secuiesc, dar medicii nu au mai putut sa-l ajute pe muncitor.

Barbatul era angajat cu forme legale al societatii Seviet Bau din Odorheiu Secuiesc. Cazul este anchetat de o echipa mixta formata din politisti, inspectori de munca si un procuror, care incearca sa afle imprejurarile exacte in care s-a produs accidentul.

Anchetatorii banuiesc ca a fost vorba de neatentia muncitorului care dirija traficul, dar si a soferului care conducea cilindrul compactor.


Sursa : News365


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Muncitor omorat de un utilaj de asfaltare : Politia Harghita
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti