Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Patru persoane ranite intr-un accident rutier : Politia Rutiera Harghita
Ma 13 mai 2008 15:02:47 +0300


Patru persoane ranite intr-un accident rutier : Politia Rutiera Harghita
Politia Rutiera Harghita : Patru persoane au fost ranite duminica, intr-un accident rutier petrecut pe raza localitatii harghitene Sarmas ...

Patru persoane au fost ranite duminica, intr-un accident rutier petrecut pe raza localitatii harghitene Sarmas, dupa ce soferul unui autoturism a adormit la volan.

Seful Politiei Rutiere Harghita, comisarul Cezar Asandei, a declarat, pentru ROMPRES, ca, intr-o curba la dreapta, pe drumul european 578, soferul, din Remetea, a adormit la volan si a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de o masina din Toplita, in care se aflau trei persoane.

In urma accidentului, soferul a fost grav ranit si se afla internat in sectia de chirurgie a Spitalului Judetean din Miercurea Ciuc, iar celelalte trei persoane au suferit rani usoare.

Comisarul Cezar Asandei a precizat ca martorii au spus ca soferul a adormit la volan, dar acest lucru se va stabili dupa ce politistii vor putea discuta cu el, in acest moment fiind supus unei interventii chirurgicale.

"Impactul a fost deosebit de violent si a fost nevoie de interventia echipajului de la descarcerare pentru scoaterea unuia dintre raniti. Dupa cum arata masinile e o minune ca nu a murit nimeni", a afirmat seful Politiei Rutiere Harghita. Pagubele materiale produse in urma accidentului au fost evaluate la 10.000 de lei.


Sursa : News365 : Politia Rutiera Harghita


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Patru persoane ranite intr-un accident rutier : Politia Rutiera Harghita




Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti