Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Promovabilitate redusa la proba teoretica
Lu 11 aug 2008 09:43:31 +0300


Permis de Conducere
Doar 20 la sută dintre candidații la examenele pentru obținerea permisului de conducere au promovat proba teoretică ...

Doar 20 la sută dintre candidații la examenele pentru obținerea permisului de conducere au promovat proba teoretică, de la începutul lunii iulie, de când examinarea se face în sistem informatic, implementată în 13 județe, a anunțat, vineri, Ministerul Internelor și Reformei Administrative.

Potrivit MIRA, aplicațiile de programare la examen și de examinare la proba teoretică în sistem informatic, au fost implementate, începând cu 1 iulie în județele Argeș, Teleorman, Ialomița, Brașov, Satu Mare, Cluj, Bihor, Maramureș, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău și Vaslui, urmând ca până la toamnă, proba teoretică să se desfășoare în acest sistem în toată țara. În această perioadă, au fost examinate 13.196 de persoane pentru toate categoriile de permis, dintre care 3.712 au fost declarate admise, iar 11.031 au fost declarate respinse, procentul mediu de promovabilitate fiind de 21,86 la sută față de 53,27 la sută cât se înregistra pe chestionarele pe suport de hârtie.

MIRA precizează că această diferență se explică prin faptul că școlile de conducere auto pregăteau candidații, de cele mai multe ori, doar pe baza chestionarelor de examen, în timp ce actualul sistem se bazează pe un fond de întrebări alcătuit din întreaga legislație privind circulația pe drumurile publice, stabilit de specialiștii direcției.


Sursa : Crisana


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Promovabilitate redusa la proba teoretica
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti