Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Tanara rapita si batuta pentru a se marita: Politia Harghita
Vi 22 aug 2008 14:18:37 +0300


Tanara rapita si batuta pentru a se marita: Politia Harghita
Politia Harghita: O tanara de etnie roma din Harghita a fost rapita ...

O tanara de etnie roma din Harghita a fost rapita, sechestrata si batuta pentru a se casatori cu un baiat dintr-un sat invecinat. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, in urma cu trei zile, fata, in varsta de 23 de ani, din comuna Porumbeni, a fost luata cu forta de un grup de persoane si urcata intr-o duba, in timp ce se afla pe raza comunei Dealu.

Ea a fost dusa in comuna Mugeni, la locuinta unui tanar de 25 ani. Aici a fost tinuta impotriva vointei sale si a fost batuta cu pumnii si picioarele, pentru a fi "convinsa" sa se marite. Tanara a suferit leziuni traumatice si imediat ce a fost eliberata a mers la medicul legist care i-a spus ca are nevoie de 6-7 zile de ingrijiri medicale. Femeia a anuntat si Politia care a reusit sa-i prinda pe rapitori.

Este vorba despre sapte persoane cu varste cuprinse intre 23 si 49 de ani, toate din comuna Mugeni. Patru dintre rapitori au fost retinuti pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de lipsire de libertate, urmand sa fie prezentati instantei cu propunerea de arestare preventiva, iar fata de ceilalti s-a dispus cercetarea in stare de libertate.


Sursa : News365


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Politia Harghita
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti