Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Taximetrist impuscat in picior de fiul unui om de afaceri : Politia Harghita
Mi 02 iul 2008 13:46:24 +0300


Taximetrist impuscat in picior de fiul unui om de afaceri : Politia Harghita
Politia Harghita : Fiul unui om de afaceri din Odorheiu Secuiesc a impuscat in picior, marti dupa-amiaza, un taximetrist din municipiul Odorheiu Secuiesc ...

Fiul unui om de afaceri din Odorheiu Secuiesc a impuscat in picior, marti dupa-amiaza, un taximetrist din municipiul Odorheiu Secuiesc, transmite corespondentul ROMPRES.

M.R, de 27 ani, aflat la volanul autoturismului sau, a lovit intr-o statie de taxi, masina taximetristului. Cei doi au inceput sa se certe, moment in care tanarul a scos pistolul cu bile de cauciuc pe care-l detinea legal si a tras in asfalt.

Cum in ajutorul lui C.F, de 49 de ani, a sarit un coleg de-al sau, tanarul a mai tras un foc in aer, apoi in genunchiul taximetristului caruia ii lovise masina, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Harghita, Gheorghe Filip. Barbatul a fost la Spitalul municipal din Odorheiu Secuiesc, pentru ingrijiri medicale.

Politistii i-au confiscat arma tanarului si continua cercetarile pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care s-a produs incidentul precum si care este vinovatia celor trei persoane implicate.


Sursa : News365


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Taximetrist impuscat in picior de fiul unui om de afaceri : Politia Harghita
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti