Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Diego Forlan, jucatorul turneului: Stiri Sport
Ma 13 iul 2010 12:33:43 +0300


Diego Forlan
Atacantul Uruguayului, Diego Forlan (31 de ani), a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Atacantul Uruguayului, Diego Forlan (31 de ani), a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Africa de Sud. Desemnarea lui Forlan, marcator a cinci goluri la Cupa Mondială, reprezintă o surpriză, deoarece el nu a disputat finala, iar printre nominalizați se aflau trei spanioli (Villa, Xavi, Iniesta) și doi olandezi (Robben, Sneijder). Forlan, care a marcat cinci goluri la Cupa Mondială, a încheiat turneul pe locul patru cu naționala Uruguayului.
Pentru titlul de cel mai bun jucător, Forlan, cu 23,4 la sută din voturile exprimate de persoanele acreditate la CM, i-a depășit pe olandezul Wesley Sneijder (21,8%) și spaniolul David Villa (16,9%). Pe lângă cei trei au mai fost nominalizați: Asamoah Gyan (Ghana), Andres Iniesta (Spania), Xavi (Spania), Lionel Messi (Argentina), Mesut Özil (Germania), Bastian Schweinsteiger (Germania) și Arjen Robben (Olanda). Spaniolul Iker Casillas a fost desemnat cel mai bun portar al turneului, iar germanul Thomas Müller, cel mai bun tânăr jucător. Spania a câștigat și premiul fair-play.
În 2006, titlul a fost câștigat de francezul Zinedine Zidane, ales în ciuda faptului că l-a lovit cu capul în piept pe fundașul italian Marco Materazzi.


Sursa: Crisana.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti