Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Forlan este multumit cu locul 4: Stiri Sport
Lu 12 iul 2010 11:37:08 +0300


Diego Forlan
Atacantul echipei naționale a Uruguayului, Diego Forlan, a spus că este bucuros pentru parcursul său ...

Atacantul echipei naționale a Uruguayului, Diego Forlan, a spus că este bucuros pentru parcursul său și al colegilor săi la turneul din Africa de Sud, unde au terminat pe poziția a patra.

"Să termini în primele patru e spectaculos. La început, nu credeam că ne vom bucura de acest moment. Am vrut să terminăm pe locul trei, dar rămânem încă bucuroși. Am vrut să ajungem în finală, dar nu s-a întâmplat așa, însă tot ne bucurăm pentru această Cupă Mondială, unde am disputat șapte meciuri. Astă seară, ne-au lipsit câteva lucruri, am jucat mult mai bine în repriza a doua, dar am făcut câteva greșeli și am pierdut", a spus Forlan.
Diego Forlan a rememorat parcursul Uruguayului din preliminariile pentru Cupa Mondială până la locul patru obținut în Africa de Sud. "În preliminarii a fost bine, chiar dacă nu ne-au ajutat neapărat și rezultatele, dar echipa s-a calificat pentru Cupa Mondială și am făcut o treabă foarte bună. Acum s-a terminat și trebuie să ne odihnim. Să vezi atâtea tricouri și steaguri cu Uruguay, este spectaculos", a mai spus atacantul care a marcat cinci goluri la această ediție a Cupei Mondiale.

diego_forlan_2.jpg

Diego Forlan


Sursa: Crisana.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti