Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Rapid a transferat un atacant brazilian
Vi 09 iul 2010 09:47:12 +0300


Cassio Vargas Barbosa
Cassio Vargas Barbosa

Președintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat că atacantul brazilian al formației Uniao Leiria, Cassio Vargas Barbosa, a semnat cu gruparea giuleșteană un contract valabil trei ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul.

"Am încheiat negocierile, totul s-a desfășurat normal, iar Cassio a semnat pe trei ani. Rapid va avea și drept de prelungire a contractului pentru încă un sezon. Cassio este un jucător bun pe care l-am dorit, sperăm să confirme așteptările noastre și să nu ne fi înșelat în privința lui", a spus oficialul rapidist.
Dinu Gheorghe a adăugat că jucătorul brazilian se va alătura lotului condus de Marius Șumudică abia la întoarcerea echipei din turneul de pregătire din Austria. "Cassio nu se va duce acum în Austria. El va începe antrenamentele alături de restul lotului când echipa se va întoarce la București. Acum o să meargă în Portugalia să își aducă hainele și să își rezolve treburile acolo", a explicat președintele grupării giuleștene.
Conform site-ului Mais Futebol, gruparea giuleșteană a achitat clubului Uniao Leiria aproximativ 900.000 de euro în schimbul lui Cassio Vargas Barbosa. În vârstă de 26 de ani, atacantul brazilian a mai jucat în cariera sa la echipele Corinthians Alagoano, FC Maia, Chaves și Nacional Madeira. În ultimele două sezoane la Leiria, Cassio a marcat 29 de goluri în 52 de partide.


Sursa: Crisana.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti