Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Record de invincibilitate pentru Casillas
Ma 13 iul 2010 12:39:26 +0300


Casillas
Căpitanul naționalei Spaniei, Iker Casillas, devenit campion mondial, duminică, după victoria din meciul cu Olanda ...

Căpitanul naționalei Spaniei, Iker Casillas, devenit campion mondial, duminică, după victoria din meciul cu Olanda, scor 1-0, a stabilit un record de 433 de minute de invincibilitate în poarta reprezentativei țării sale. Deținătorul precedentului record, de 313 minute, era tot Casillas, care reușise această performanță în semifinalele Cupei Mondiale, cu Germania, scor 1-0.
Portarul în vârstă de 29 de ani, desemnat cel mai bun goal-keeper la acest turneu final, i-a depășit pe compatrioții săi Ignacio Eisaguirre și Antonio Ramallets, care reușiseră să nu primească gol timp de 282 de minute, în 1950.
În cele patru meciuri de după grupele CM, Casillas nu a primit niciun gol. El a avut o intervenție decisivă la un penalty al Paraguayului, în sferturile de finală, iar în finală l-a stopat de două ori pe olandezul Arjen Robben din poziție "unu la unu".
Recordul mondial de invincibilitate la Cupa Mondială le aparține portarilor elvețieni Zuberbhuler (2006) și Benaglio (2010), care nu au primit gol timp de 559 de minute.


Sursa: Crisana.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti