Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Rooney, cel mai urat jucator de la Cupa Mondiala
Vi 09 iul 2010 09:44:04 +0300


Wayne Rooney
Atacantul echipei naționale a Angliei, Wayne Rooney, a fost desemnat cel mai neatrăgător jucător de la Cupa Mondială ...

Atacantul echipei naționale a Angliei, Wayne Rooney, a fost desemnat cel mai neatrăgător jucător de la Cupa Mondială după un sondaj efectuat printre 200.000 de membri ai unui site de întâlniri online, informează The Telegraph. Membrii site-ului de întâlniri online au votat cei mai frumoși și cei mai urâți jucători participanți la Cupa Mondială.

Echipele naționale cele mai puțin atrăgătoare au fost desemnate: Anglia, Elveția, Australia, Serbia, Coreea de Nord și Algeria. La polul opus, reprezentativele cu cei mai frumoși jucători sunt: Spania, Italia, Brazilia, Franța, Danemarca și Statele Unite ale Americii.
Fundașul central italian, Fabio Cannavaro, a fost desemnat cel mai frumos jucător participant la Cupa Mondială din Africa de Sud. Pe locurile doi și trei s-au clasat spaniolii Fernando Torres și David Villa.
Managerul site-ului, Greg Hodge, a explicat rezultatele sondajului. "Ca echipă, cea care arată cel mai urât este Algeria. La mică distanță se află Anglia, cu cel mai neatrăgător jucător de pe planetă, Wayne Rooney. Jucătorii Angliei beneficiază de soții și prietene foarte frumoase dar sigur asta doar datorită conturilor bancare care îi fac mult mai atrăgători", a spus el. Membrii site-ului de întâlniri online Beautifulpeople.com permit altor persoane să facă parte din clubul lor doar dacă voturile îi desemnează ca fiind atrăgători. Singurul jucător englez votat ca un posibil membru al site-ului de întâlniri este portarul David James.


Sursa: Crisana.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti