Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Canon Wonder Camera sau DSLR-ul peste 20 de ani
Mi 07 iul 2010 15:32:14 +0300


Canon Wonder Camera
Canon este cel mai mare producător modial de camere foto dedicate. Trebuie să menționăm acest lucru deoarece Nokia ...

Canon este cel mai mare producător modial de camere foto dedicate. Trebuie să menționăm acest lucru deoarece Nokia vinde mai multe camere foto integrate în telefoane decât Canon. La Expo 2010, în pavilionul japonez, cei de la Canon au prezentat conceptul Wonder Camera. Deși are dimensiunile unui DSLR, obiectivul este fix, iar butoanele pentru setări lipsesc. Aproape toate funcțiile sunt automatizate și felul în care aparatul capturează imagini diferă fundamental față de ce cunoaștem la ora actuală. Se presupune că optica foto va avansa atât de mult în următorii ani încât vom avea un obiectiv bun la toate. El va oferi o plajă focală amplă, ce permite realizarea unor fotografii macro bune, dar și un zoom optic peste medie.


Canon Wonder Camera - un concept inovator

Secretul lui Canon Wonder Camera nu stă în obiectiv, ci în senzor. Acesta are o rezoluție foarte mare, așa încât să poată fi capturate cât mai multe detalii clare. Pentru că vorbim de o experiență cu totul diferită de ceea ce cunoaștem până acum, trebuie să spune că Wonder Camera nu face fotografii, ci filmează în continuu. O face chiar la rezoluție maximă, așa încât fiecare cadru al filmului poate fi extras ca o poză. O tehnologie proprietară permite ca orice obiect din cadru să se vadă clar, indiferent dacă este aproape sau departe.Nu cred că fotografii profesioniști ar renunța la bokeh de dragul clarității atipice a imaginii. În timpul prezentării, Camera Minune a fost conectată la un modul de pe spatele prezentatoarei, semn că era necesară o unitate serioasă de stocare. În viitor probabil că vom avea sute de GB pe un card SD și chiar nu ne vom mai stresa în legătură cu spațiul pe care-l avem la dispoziție. Vă invităm să urmăriți prezentarea video pentru a afla mai multe despre felul în care Canon Wonder Camera ar putea revoluționa acest segment al industriei IT.


Sursa: Go4it.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti