Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Motorola Milestone - Piatra de hotar
Vi 09 iul 2010 12:39:28 +0300


Motorola Milestone
Noul smartphone al celor de la Motorola, Milestone, de curând lansat și la noi, se dorește a fi motorul relansării vânzărilor ...

Noul smartphone al celor de la Motorola, Milestone, de curând lansat și la noi, se dorește a fi motorul relansării vânzărilor inventatorilor telefonului mobil, domeniu în care nu prea au avut rezultate pozitive în ultima perioadă.

Are un aspect simplu, geometric, cu linii drepte, serios și elegant, cu cateva inflexiuni aurii, care îi conferă și un stil retro. Impresia generală este cea a unui device premium, datorată aspectului, materialelor utilizate, finisajelor fără reproș și modului ferm în care se acționează mecanismul slide-ului. Este un telefon robust, solid, care ar face față cu brio unei utilizări intensive și cu o greutate de 139 de grame care îl face pretabil mai degrabă domnilor.
Configurația pe baza procesorului la 550 Mhz și a celor 256 MB de RAM poate susține fără probleme o funcționare corectă a sistemului de operare Android 2.1. A mers ca uns, rapid și fără întârzieri în răspuns, în toate aplicațiile pe care le-am utilizat, fie în browserul de internet, în programele destinate socializării online pe Facebook sau Twitter, dar și în cele de fotografiere, orientare în teren sau e-mail.
Androidul, un sistem de operare destul de tânăr, orientat către platformele mobile, își dovedește și în acest caz fiabilitatea și operarea facilă, alături bineînțeles de necesitatea unui abonament special pentru transferul de date pe internet.
Să nu uităm că, la bază, este totuși un telefon. Am remarcat recepția puternică a semnalului, chiar în zone în care cu alte telefoane am mici probleme, convorbirile având parte de claritate și un nivel al volumului mai mult decât suficient. O facilitate pe care unii dintre voi o vor aprecia este faptul că, direct din lista de contacte, putem refuza apelurile oricărui contact, acestuia răspunzându-i automat căsuța vocală.
Are unul dintre cele mai bune ecrane tactile cu care am lucrat până acum, chiar se apropie de calitatea pe care ți-o oferă unul de iPhone. Vă poate oferi o experiență plăcută în utilizare, cu răspuns exact și fără întârzieri.
Are dimensiuni și o rezoluție pe care putem vizualiza în condiții onorabile și confortabile cam orice aplicație utilizată. Finisajul lucios își va spune cuvântul în mediile puternic luminate, condiții în care vizualizarea este dificilă.
Accelerometrul este un alt atu, răspunde prompt chiar și la rotirile bruște sau la deschiderea tastaturii. Tastatura qwerty este un plus categoric, un accesoriu util pentru scrierea mai rapidă și mai exactă, cu siguranță fiind apreciată de către cei care comunică foarte mult în scris de pe mobil, fie că redactează mesaje scurte, e-mail-uri sau își actualizează frecvent status-ul pe Facebook sau Twitter. Tastele, destul de bine spațiate între ele, au fost de ajuns pentru ca degetele mele, nu cele mai subțirele din branșă, să poată tasta cât de cât confortabil, cu puțină atenție totuși.
În dreapta ei, este prezent și un "D-Pad", un bloc cu taste direcționale, mult mai util la editarea unui text decât funcțiile tactile.
Cu 3G-ul activat și cu aplicatiile de Facebook,Twitter și Gmail active permanent, un pic de browsing pe internet, plus convorbirile de voce zilnice, bateria din dotare mi-a oferit o autonomie de maximum 2 zile, adică nu mai mult de 36 de ore.
Am sesizat și câteva momente în care s-a încins în zona camerei foto, aceasta fiind poate zona în care este așezat procesorul, mai solicitat în clipele în care lucrează la capacitate maximă.
Majoritatea aplicațiilor preinstalate sunt marca Google, de la Gmail până la Google Maps, Google Translate sau Google Search. Dacă aveți nevoie de alte aplicații, utile sau doar pentru distracție, aveți la dispoziție Android Market de unde descărcați pe oricare dintre cele peste 15.000 existente. Amintesc și de compatibilitatea cu serverul de mail al celor de la Microsoft, Exchange, un feature pe care cei de la Google l-au luat în considerare.
Chiar dacă poate fi clasificat ca și telefon de business poate doar din cauza aspectului prea sobru, dispune pe deplin și de suport pentru rularea fișierelor multimedia. Este compatibil cu formatele MP3, H.263, H.264, MPEG-4, WAV, AAC sau OGG. Difuzorul redă un sunet puternic, chiar gălăgios as putea spune. Camera foto are un blitz LED care vă poate fi util doar pe distanțe extrem de scurte, iar fotografiile pot fi geocodate. Are câteva efecte și tipuri de Scene pe care le putem utiliza creativ, dar calitatea fotografiilor este mediocră. Am remarcat faptul că filmează cu rezultate cu mult peste cele ale fotografierii, la rezoluții de 720x480 pixeli.
Este clar că cei de la Motorola își pun toată încrederea în puterea sistemului de operare Android și a beneficiilor pe care acesta le oferă, Milestone-ul fiind un smartphone complet, o adevărată piatră de hotar, un simbol al schimbării strategiei către comunicarea totală prin intermediul oricărui mediu existent la ora actuală.
Poate fi găsit în rețeaua Orange, la prețuri începând cu 199 euro.
www.imidoresc.ro

Caracteristici Tehnice

Ecran: 3.7 inchi
Rezoluție ecran: 480 x 854 pixeli
Camera: 5 MP
Dimensiuni: 116 x 60 x 13 mm
Greutate: 140 grame
GPS: Da
Wi-Fi: Da
Bluetooth: Da
Memorie internă: 300 MB
Suport card: MicroSD 8GB

Concluzii

Pro
- Aspect de business, elegant
- Android-ul 2.1care asigură o funcționare ireproșabilă
- Filmează la o calitate decentă
Contra
- Fotografierea lasă de dorit


Sursa: zf.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti